videó

Véletlenül téphették le a Momentum zuglói plakátját

Tévedésből téphette le a zuglói momentumos polgármesterjelölt választási plakátját a Fővárosi Közterület Fenntartó alkalmi munkavállalója - ezt válaszolta az FKF, Híradónk megkeresésére, miután Rózsa András közzé tett erről egy videót közösségi oldalán. A Nemzeti Választási Bizottság MSZP-s delegáltja úgy nyilatkozott, szinte mindenhova kell a tulajdonos vagy a vagyonkezelő hozzájárulása választási plakátok kihelyezéséhez, ám ez rendszerint formalitás, mivel a közműcégek, vagy önkormányzatok minden pártnak meg szokták adni az engedélyt.

kapcsolódó videók

 

Beindult az eperszezon: a termelő szerint nem lesz jó vége

Beindult az eperszezon az ország legnagyobb epertermő vidékein. Már nem csak a fóliában
ért be a termés, hanem a szabadföldi eper is elérhető. A termelők azt mondják, hogy a
tavalyihoz képest nem nagyon tudnak árat emelni, pedig költségeik jócskán növekedtek.

 

Kiderült, miről beszélt Orbán a kínai köztévének

A Kína és az Európai Unió közötti kereskedelmi kapcsolatok javítását tartja a következő fél év feladatának Orbán Viktor. Erről a miniszterelnök a kínai köztelevíziónak adott interjújában beszélt. A DK európai parlamenti képviselője szerint "Orbán Viktor megkapta a következő beosztását a kínai főnökétől." Eközben a Momentum a 18 megkötött megállapodás részleteinek nyilvánosságra hozatalát sürgeti.

 

Áll a bál Zuglóban: „Teljes a zűrzavar Horváth Csaba körül”

Az LMP a külvárosi csomópontok felújítását ígéri Budapesten, ha Vitézy Dávid lesz a főpolgármester, Szentkirályi Alexandra egy külföldi turistával készített kampányvideót, a XIV. kerületben pedig az ellenzéki pártok sűrűsödése oszthatja tovább a szavazatokat. A helyi DK szerint ugyanis az Összefogás Zuglóért elnevezésű egyesület indulása az egyéni választókerületekben a Fidesz győzelmét segítheti. A momentum polgármesterjelöltje szerint mindebből az látszik, hogy Horváth Csaba MSZP-s városvezető mögül elfogyott a támogatás.