videó

Felfoghatatlan tragédia – búcsúzunk Zsuzskától

Csire Zsuzska teljesen egészségesen született, ám egy gyerekkori fertőzés szövődményeként szívizomgyulladást kapott. Két szívátültetésen is átesett az évek során, de egyik szívet sem fogadta be a szervezete. Pár hónappal ezelőtt a Heti Napló segített megvalósítani az egyik nagy álmát. 

Zsuzskára emlékezünk!

kapcsolódó videók

 

Nagy magyar plakátháború! Mindig van lejjebb?

Dübörög az utcákon a választási plakátháború! Ma már mindent (is) lehet mondani a politikusokra? Sem a jóérzés, sem a törvények nem szabnak határt? Hatnak még a plakátok, vagy már észre sem vesszük őket? Hogyan jutottunk a "Tovarisi konyec-től" odáig, hogy Dobrev és Magyar tálcán hozza a háborút? 

L. Dézsi Zoltán riportja. 

 

Autósok vs. vadászok: A mi hibánk, ha elütünk egy kirohanó vadat? Az Orbán-kormány szerinti, igen!

Segítség! Vadat gázoltam! Tavaly óta szinte esélytelen az autós arra, hogy a vadásztársaság állja az autójában bekövetkezett kárt. Mindezt a politikus-vadászok vitték át a parlamenten. Pedig gyakran milliós tételekről és totálkaros autókról van szó. Hogyan lehet elkerülni a bajt? És ha már megtörtént, akkor mi tévők legyünk? 

György Gabriella riportja.

 

Önkormányzati választás 2024: nem csak Budapesten, vidéken is ádáz küzdelem zajlik!

A Fidesz vagy az ellenzék erősödik az önkormányzati választáson? Ellátogattunk néhány csatatér körzetbe, bár az se lehetetlen, hogy most szinte mindegyik választási körzet csatatér lesz! Megmutatjuk a helyeket, ahol a legnagyobb küzdelem várható. A Fidesz vagy az ellenzék viszi Miskolcot, Győrt, Egert, vagy Szolnokot? 

L. Dézsi Zoltán riportja.