videó

Fokozódhat a háziorvosok leterheltsége

A háziorvosok túlterheltsége a következő napokban tovább fokozódhat - legalábbis ezt mondják a híradónknak nyilatkozó háziorvosok. Egy rendeletmódosítás szerint ugyanis szeptember elsejétől az orvosnak kell kiállítania a gyermekek számára azt az igazolást is - az adott intézmény kérésére, - hogy a gyermek már meggyógyult és visszamehet az iskolába vagy óvodába.

Hirdetés

kapcsolódó videók

 

Borús képet fest a fiatalok jövőjéről egy friss kutatás

Százból csak hat fiatal biztos abban, hogy 10 év múlva is Magyarországon fog élni és dolgozni. Az OTP Fáy Alapítványa által végzett kutatásban a válaszadók 57 százaléka külföldi munkahelyen képzeli el magát egy évtizeden belül. Híradónknak Csepeli György szociológus azt mondta, nem kell a vészharangot kongatni, a világ kinyílt, és sokakat a kalandvágy motivál.

 

A Jobbik-Konzervatívok támogatja Ukrajna uniós csatlakozását

Orbán Viktor és a kormány nem, így a kabinet egymásnak feszült a német központi kormánnyal. A francia elnök csütörtökön fogadja a magyar kormányfőt, napirenden az Ukrán csatlakozással. A Híradónknak nyilatkozó szakértő úgy véli: a magyar álláspont nincs összhangban a nemzeti érdekekkel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés