videó

Közel egy éve ihatatlan az ivóvíz Szigetvár nyugati városrészében

Egy állami beruházás keretében rendszer-fejlesztést végeztek a hálózaton, azóta zavaros, büdös és barna a víz.  A probléma csaknem 5-ezer lakót érint, akiknek már elegük van abból, hogy lajtoskocsiból kell hazavinniük az ivóvizet. Úgy döntöttek, perelnek.

Hirdetés

kapcsolódó videók

 

Kenőpénzért és rokonoknak adhattak önkormányzati lakásokat Pécsen

Vesztegetés és közfeladati helyzettel visszaélés bűntette miatt nyomoz az ügyészség és a rendőrség a pécsi városházán. Az egyik esetben a gyanú szerint kenőpénzért adhatták a bérlakásokat, a másik esetben pedig politikusok hozzátartozói kaptak soron kívül önkormányzati lakást. 

 

Lezuhant egy busz a velencei felüljáróról: 21-en meghaltak, köztük több gyerek

Súlyos buszbaleset történt az olaszországi Velencében. 21-en életüket vesztették és többen megsérültek, miután lezuhant egy busz egy felüljáróról és kigyulladt. Feltételezések szerint a sofőr rosszul lett a volánnál, ez okozhatta a tragédiát. Több gyermek, köztük egy csecsemő is a halálos áldozatok között van. 

 

Eredményes nyarat zárt a turizmus a Magyar Turisztikai Ügynökség szerint

A főszezon 17 millió vendégéjszakát hozott, ami meghaladja a tavalyi, de még a 2019-es adatokat is. A legerősebb nyári hónap az augusztus volt, mintegy 16 százalékkal több magyar vendég érkezett a Balatonhoz, mint 2019-ben. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szerint ugyanakkor az utazási szokások átalakultak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés