videó

2024-re csúszhat az uniós pénzek folyósítása

Történtek ugyan előrelépések, de magyar kormány még nem teljesítette a jogállamisági feltételeket azon a szinten, amit az Unió elvár. Ezért az sem kizárt, hogy az uniós pénzek folyósítása átcsúszik a 2024-es EP-választások idejére - ezt mondta Johannes Hahn, költségvetési biztos. A kormány viszont azt állítja, hogy minden feltételt teljesítettek.

Hirdetés

kapcsolódó videók

 

Közel egy éve ihatatlan az ivóvíz Szigetvár nyugati városrészében

Egy állami beruházás keretében rendszer-fejlesztést végeztek a hálózaton, azóta zavaros, büdös és barna a víz.  A probléma csaknem 5-ezer lakót érint, akiknek már elegük van abból, hogy lajtoskocsiból kell hazavinniük az ivóvizet. Úgy döntöttek, perelnek.

 

Egyre több a botrány az iváncsai akkumulátorgyár körül

Mintegy háromszáz munkás teljesen megbénította Iváncsa forgalmát szerdán, mert hónapok óta nem kapták meg bérüket az épülő akkumulátorgyárban. A hét elején ugyanebben a dél koreai gyárban több munkás vegyianyag-mérgezést szenvedett. 

 

A feljelentő katonanőt bocsáthatja el a Honvédség, a parancsnok marad

Rendelkezési állományba helyezte a Honvédelmi minisztérium azt a szolnoki katonanőt, aki azért kereste meg az ATV-t, mert állítása szerint parancsnoka szexuálisan zaklatta. A katonanő szerint a belső vizsgálat során még őt hurcolták meg, és a HM-től kapott határozat visszahelyezi az általa feljelentett parancsnok alá. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés