videó

Vidéken is egyre több tanár csatlakozik a tiltakozáshoz

Vidéken is egyre több iskola csatlakozik a polgári engedetlenségi megmozdulásokhoz, hogy így fejezzék ki szolidaritásukat az elbocsátott kollégáikkal. A tanárok azt mondják: már az sem tartja vissza őket, hogy utcára kerülhetnek, ha tiltakoznak.

Hirdetés

kapcsolódó videók

 

Ezer forint fölött lehet a sima lángos ára idén a Balatonnál

Drasztikusan emelik a lángossütők az egyik legkelendőbb strandétel árát az idei szezonban. A Híradónknak nyilatkozó lángossütők szerint a sima lángos ára akár 1200 forint felett is lehet a Balatonnál, miközben néhány éve 300 forint alatt is lehetett kapni.

 

KSH: nőtt a személyi sérüléses közúti balesetek száma

2022-ben az országban csaknem 15 ezer személysérüléses közúti közlekedési baleset történt, ami 3,5 százalékos növekedést jelent az előző évihez képest. A halálos kimenetelű karambolok száma csökkenést mutatott, de így is egy kisebb településnyi ember maradt az utakon. Az adatokat a KSH tette közzé. 

 

A Fidesz és az ellenzék együtt vette el a szekszárdi polgármester jogait

Szerdán reggel menesztette, este pedig vissza is vette Szekszárd polgármestere a városi jegyzőt, miután a helyi Fidesz frakció kártékonynak nevezte a szintén fideszes városvezetőt. Ezután a kormánypárti frakció összefogott a helyi ellenzékkel, és visszahívták a kereszténydemokratákat az összes bizottsági posztról, és megvonták a polgármester jogköreit. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés