videó

Kihasználják a csalók az új rezsiszámítás miatti bizonytalanságot

Az egyik energiaszolgáltató több mint háromszáz bejelentést kapott a napokban arról, hogy ügyfelei hamis számlákat kapnak. Kiberbiztonsági szakértők azt mondták híradónknak: mindenki ellenőrizze, milyen email címről kapta a számlaértesítőt.

Hirdetés

kapcsolódó videók

 

Pokol Kelet-Ukrajnában: brutális orosz tűz alatt több település

Az orosz hadsereg nemcsak a frontvonalon támad, hanem az ukrán hátországot is tűz alatt tartja. Ezt Olekszandr Kacsura haditudósító mondta Híradónknak, miután a városát, Druzskivkát rakéta-sorozatvetővel lőtték. Közben Bucsában a háborús bűncselekmények elkövetőinek megbüntetését sürgették.

 

Gyurcsány kontra Karácsony: a Fidesz győzelmét hozhatja az ellentét?

Gyurcsány Ferenc szerint Karácsony Gergely nem teljesíti hazafias kötelességét, mert ambíciói véget érnek a terek felújításával, és nem viszi bele Budapestet a kormány elleni konfliktusokba. A Demokratikus Koalíció elnöke a Spirit FM-en nyilatkozott így. Azt is hozzátette, hogy eközben a fővárosiak kétharmada torkig van Orbánnal. Karácsony Gergely nem kívánt reagálni a DK elnökének kijelentésére, de korábban azt mondta, egy ellenzéki előválasztástól sem fél.

 

Éjszaka jelentek meg a kommandósok Szekszárdon - két férfit bilincsben vittek el

Autók és ingatlanok adásvételével kapcsolatos csalásra szakosodott banda főnökére és a fiára csaptak le a kommandósok Tolna megyében. A bűnszervezet csaknem egymilliárd forint értékben vert át gépkocsi tulajdonosokat. Az akcióban több száz millió forintot, ingatlanokat, fegyvereket és kábítószert foglaltak le.

 

Valóban megkérdőjelezhető az Európai Unió léte?

A miniszterelnök szerint az egész Európai Unió létezése és értelme megkérdőjeleződik, mert feladta azt a két célt, amiért létrejött, vagyis a békét, és a jólétet. Ellenzéki politikusok erre reagálva azt mondták Orbán Viktor a "huxit" vagyis az Unióból való kilépés gondolatával játszik.

 

Óriási baj jöhet: több mint kétezer tanár kész lemondani

Több mint 2000 tanár jelezte máig, hogy elhagyná a pályát, ha a kormány bevezeti az új státusztörvényt. A pedagógusok bő két nap alatt az Ahang felületén írták alá az erről szóló nyilatkozatot. A Magyar Helsinki Bizottság Belügyminisztériumhoz eljuttatott részletes véleménye szerint a javasolt módosítások számos ponton sértik a pedagógusok alapvető jogait, így a véleménynyilvánítási és tanítási szabadságukat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés