Színes

2010-10-06 08:39:49

Balhé az elmaradt koncert miatt: Nagy Feró hoppon maradt

„Egyelőre azon az állásponton vagyunk, hogy a koncertet egy későbbi időpontban megtartjuk"

A kutya sem volt kíváncsi Nagy Feró (63) bandájára Budapest egyik legismertebb budai szórakozóhelyén – állapítja meg a Blikk azzal együtt, hogy a múlt péntekre meghirdetett bulit gyakorlatilag az utolsó pillanatban le kellett mondani.

Feróék nem sokkal a koncert előtt elvállaltak egy másik fellépést, a Fidesz budaörsi kampányzáróján koncerteztek ingyen, alig három órával azelőtt, hogy a budai pubban kellett volna fellépniük 2000 forintos belépő mellett. Ezzel a Beatrice a Jam Pub rendezvényszervező cége, a Marschall Produkciós Iroda szerint egyszerűen ellehetetlenítette a másfél hónapja reklámozott koncertet.

„(…) A szervezők közölték, hogy ne várjunk, és lemondták a koncertet. A rendezvényszervező cég szerint ez majdnem teljesen igaz, ám úgy vélik, egyszerűen nem volt szép húzás Feróék budaörsi fellépése. Azt persze ők is elismerték, hogy nem volt elég érdeklődő a hozzájuk szervezett koncertre" - mondta Nagy Botond, a Beatrice menedzsere, egyben Nagy Feró nagyobbik fia.

„Egyelőre azon az állásponton vagyunk, hogy a koncertet egy későbbi időpontban megtartjuk, hiszen maga Feró is belátta, hogy hibázott” – mondta Marschall Norbert, a cég vezetője.

Blikk

További színes híreink