Színes

2010-09-05 20:30:02

Retteg a nyomozás eredményétől a Zámbó-család

Régi sebeket szakított fel az Főügyészség döntése.

Retteg a nyomozás eredményétől a Zámbó-család

Gyilkossági ügy lett a minap Zámbó Jimmy kilenc évvel ezelőtt bekövetkezett halálából. Családja zaklatott, úgy érzik, régi sebeket tép fel a dolog, ők eddig reménykedtek abban, hogy baleset történt – írja a Napi Ász.

Nem tud mit kezdeni a jelenlegi helyzettel Zámbó Jimmy családja, csupán tanácstalanok. Az énekes testvére, Zámbó Tihamér szerint hosszú évek óta teszik fel maguknak ugyanazt a kérdést: miért halt meg Jimmy? A nyomozás újraindítása most ismét feltépte a sebeket, különösen, hogy gyilkossági ügy lett a dologból.

Eddig mindannyian reménykedtek abban: baleset történt. Az emberek nagy része nem hitt ebben, de ők bíztak a hatóságokban. Most azonban már nem tudják, mit gondoljanak - vallotta be Tihamér. Jimmy testvére szerint már a Király elsőszülött fia, Zámbó Krisztián - aki korábban leginkább meg volt győződve arról, hogy csak baleset történhetett - sem hisz teljesen ebben.

Bele sem mernek gondolni, mi lesz, ha a szemtanú Hulé Éva állításai igazak. A világ kifordulna a sarkából - vélte. Zámbó Tihamér szerint nem valószínű, hogy mélyre menő nyomozás kezdődik, hiszen egyik rendőr sem akarja meghazudtolni a másikat - írta meg a Napi Ász.

atv.hu / webbulvar.hu / Napi Ász

További színes híreink