Színes

2010-06-30 07:09:59

Nehéz az apai örökség: nevet változtatna Zámbó Jimmy fia

Több elutasítást is tapasztalt.

Akadályt jelent munkakeresésnél a bemutatkozás - állítja Zámbó Krisztián. Mint a 10 éve tragikusan elhunyt Zámbó Jimmy fia a Mokkában elmondta, amikor korábban egy fuvarozó céghez adta be a jelentkezését munkavállalóként, már a puszta névazonosság is elég volt, hogy elutasítsák. A vállalat tulajdonosa azt mondta, hogy nem szeretne médiafelhajtást.

"Édesapám egész életét végigkövettem és nagyon tetszett az a pompa és fény, amit ő kapott a közönségtől" - vallotta be Zámbó Krisztián, ezzel magyarázva, hogy ő is énekesi babérokra tör.

"Mindazt, amit eddig csináltam, azt saját magam értem el. Nagyon sokat küzdöttem azért, hogy ez a lemez elkészüljön" - folytatta a zenész, cáfolva ezzel azt a feltételezést, hogy apja hírnevével élne vissza.

A Megasztár című tehetségkutató versenybe ugyanezért nem jelentkezik, nem szeretné, ha az a vád érné, hogy csak a neve miatt jut túl a válogatásokon, ráadásul már van lemezszerződése egy kiadóval.

Mint arról az atv.hu korábban beszámolt Krisztiánnak év elején nagy tervei voltak az idei évre. „Az egész évet úgy szeretném kezdeni, hogy a lemezzel foglalkozhassak, semmi mással. És emellett pedig úgy érzem, hogy már szeretnék családot magamnak. Komoly terveket szövögetek ugyanis a magánéletemre nézve" – mondta.

atv.hu/ma.hu/Mokka

További színes híreink