Színes

2008-11-01 14:49:34

Fekete Pákó: hazamegyek a dzsungelbe, csak a patkányoktól félek!

Bár a mulatós műfaj fura képviselője Afrikából származik, elfogadta az RTL Klub felkérését és elutazik Argentínába. Interjú.

Az erdei tisztáson immár ötödik napja lakó sztárok – hasonlóan elődeikhez – vendéget kapnak. Igaz, Somáék egy cuki kismalaccal lettek gazdagabbak, de a mostani meglepetés jóval viccesebbnek ígérkezik, hiszen Fekete Pákó fog kibukkanni a fák közül, otthon hagyva Ágicáját és kisfiukat. A kérdés, hogy a mulatós zene képviselője hogy fogja bírni a kajamegvonást, illetve azt, hogy nem a pihe-puha ágyikójában hajtja álomra a fejét, hanem éjjel bizony megmássza majd egy-két állat.

Amikor felkértek a Celeb vagyok, ments ki innen! c. produkcióba, mennyit gondolkodtál azon, hogy belevágj-e?
- Semennyit. Borzasztóan örültem, amikor megtudtam, hogy szerepelhetek az RTL Klub műsorában és egy percig sem gondolkoztam. Én egy fekete párduc vagyok, enyém a dzsungel, én most haza megyek oda. Szeretem a klímát, a növényeket, az állatokat, nagyon örülök, hogy egy kicsit újra dzsungelben élhetek.

- Voltak-e olyanok, akik határozottan le akartak beszélni erről a „küldetésről”?
- Nem, nem, senki. Mindenki nagyon büszke rám és támogat: a családom, a párom, a barátaim, mind azt mondják: Hajrá, Pákó, te leszel a Dzsungel királya!!!

- Szerinted milyen lesz ott a hangulat?

- Biztosan nagyon jó. Én nagyon szórakoztató ember vagyok. Ahogy én megérkezem, remek lesz a hangulat rögtön.

- Mit gondolsz, mi fog a legjobban hiányozni az itthoni dolgok közül?

- Természetesen a családom: a párom, Ágica és a kisfiam, Bence. A luxusdolgokról én könnyen le tudok mondani, sokáig éltem Afrikában is a dzsungelben az édesapámmal, nekem nem esik nehezemre lemondani a kényelemről.

- Kivel fogsz szerinted nagyon jól kijönni, esetleg összebarátkozni?
- Erre nehéz válaszolni, szerintem mindenki tök jó fej, szimpatikus csapat! Alig várom, hogy megérkezzek, biztosan hatalmas meglepetés leszek és nagyon fognak örülni nekem!

- Kivel nem fogsz szerinted kijönni?
- Esetleg Kinter Oszkárral, de nem biztos. Ő nagyon zárkózott és nem tud ellazulni, néha meg elég nagyképű is. Majd kiderül, én kedves ember vagyok, velem nem lesz gond.

- Félsz-e valamitől?
- Egyetlen állattól félek, a patkánytól. Engem nem tud megijeszteni egy kígyó, pók, vagy más állat, de ha patkányt látok, mindenem elkezd remegni és messzire futok. Nem is tudom mit csinálnék, ha meg kéne ölnöm egyet, nem lennék rá képes szerintem, csak elszaladnék, mint a nyúl.

kiskegyed.hu

További színes híreink