Kövessen minket a Facebookon

Színes

2009-11-20 14:36:59

Meghalt a Megasztár édesanyja: elindult a lejtőn- alkohol, gyógyszerek, betegség

Mester Tamás segített neki sokat a gyógyulási folyamatban.

Még 16 éves sem volt, amikor alkohol-és gyógyszerproblémákkal nézett szembe Szecsődi Karcsi. A Megasztár felfedezettje tragikus hirtelenséggel veszítette el édesanyját, és ezt egy ideig képtelen volt feldolgozni. Rengeteget ivott és gyógyszereket szedett, néha keverte is a kettőt. Az ember gyorsan függővé válhat ilyen esetben, ám Karcsinak sikerült talpraállnia. Csakhogy ezután a pánikbetegség is rátört, havi két-három rohama volt.

Karcsi elárulta: Mester Tamás sokat segített neki, amikor azt mondta: agyban dől el, meg akar gyógyulni, vagy sem. Mióta így gondolkodik, kevesebb a tünete, rohama 3-4 hónapja nem volt, az alvászavar, a remegés és a hangulatingadozás azért néha még rátör - árulta el a Megasztár a Napi Ászban.

A tehetségkutató több indulója is éppen a közelmúltban mesélt arról, hogy a Megasztár alatt milyen nagy szükség volt arra, hogy valaki bátorítsa a versenyzőket és segítsen nekik kezelni a hirtelen jött népszerűséget. Torres Dani beszélt arról: ő több alkalommal is igénybe vette az orvos segítségét, Pál Tamás ugyanígy felkereste a doktort, mert volt időszaka, amikor úgy érezte: lelkileg mélypontra került. Szecsődi Karcsi azonban, aki a Megasztár negyedik szériájában mutatta meg magát, már nem fordulhatott pszichiáterhez, ugyanis nem is volt ilyen segítségre lehetőség, nem is kérdezte meg senki, szükségük lenne-e egy szakemberre, pedig igényelték volna.

Karcsi anyukája két évvel ezelőtt halt meg autóbalesetben. Beszámoltunk róla, hogy a megasztáros fiatalember édesapja a bíróságon próbálja elérni, hogy gyermekei szemét ne csak azzal a félmillió forinttal szúrják ki, amelyet közvetlenül a tragédia után átutaltak.

atv.hu / ma.hu

További színes híreink