Színes

2009-10-16 09:17:59

„Nem félek az árverezéstől!” Interjú Zalatnay Saroltával

A napokban jelent meg a hír: az énekesnőre bírósági végrehajtás vár.

Elsőfokon ugyanis kimondták, hogy a Zalatnay segítségére létrehozott Delpro Kft. mégse tudta igazolni számlákkal, hogy Cini bútorai igazából az ő tulajdonukat képezik és ezért nem lehet elárverezni őket. Cinit a részletekről és Tóth Vera elleni peréről kérdezte az atv.hu.

- Tényleg elárverezhetik a bútorait?

- Ezek mind a Delhusa Gjoni volt cégének cuccai. Annyit tudok, hogy tényleg a Delpro tulajdona, csak a tulajdonos nem tudott elmenni a bíróságra, ezért született elmarasztaló ítélet. Távollétében hozták meg a döntést, de hatályon kívül fogják helyezni, mert már beadta az orvosi igazolásokat, amik bizonyítják, hogy nem tudott megjelenni, így nem félek. Másrészről nem gondolom, hogy nekiálltak bútorszámlákat hamisítani, biztosan megvannak az eredetiek.

- Mi lehet az oka, hogy a börtönt követően állandó perek kapcsán lehet Önről hallani? El akarják lehetetleníteni?

- Nem értem, hogyan jutottunk el idáig. Meg lehet próbálni engem ellehetetleníteni, de nem fogom hagyni magamat. Ha nem lennék közszereplő, akkor már rég el tudtam volna tűnni úgy, hogy meg sem találnak, de nem vagyok egy Juli, vagy Mari néni. Ráadásul a zenét, az éneklést is jobban szeretem annál, hogy ezt feladjam és eltűnjek.

- Mihez kezdett a börtön után?

- Mindent elvesztettem, de aztán újrakezdtem. Hála Istennek vannak mellettem olyan emberek, akik a mai napig támogatnak és segítenek. Nem sajnálom magamat, hanem csinálom a dolgomat, egyedül próbálom nevelni a 20 éves lányomat és be fogom bizonyítani, hogy jogtalan volt, amit velem csináltak.

- Lehetett olvasni, hogy Tóth Verát 5 millió forintra pereli botrányos kijelentése miatt.

- Vera azóta már leírta, hogy nem engem értett ezalatt. Eléggé furcsálltam is, mert még az édesanyját is ismerem, aki egyébként sírva fel is hívott, hogy ugye nem gondolom komolyan a dolgot. Ha jól tudom, akkor Vera nyilvánosan bocsánatot is kért, és ha valaki bocsánatot kér, hát meg is kell neki bocsátani.

***

Az énekesnő állítólag összesen 20 millió forinttal tartozik két személynek, azonban háza már a lánya nevére lett íratva, így azt nem vehetik el tőle. Bútorait azonban már tavaly lefoglalták, összesen hatmillió forint értékben, így ezek miatt folyik most a bíróság előtt az ügy.

Amilyen fényesen indult Cini karrierje, annyira nehéz és szomorú történések jellemzik az utóbbi néhány évét. Augusztusban derült ki, hogy az APEH közel 200 millió forintot követel az énekesnőtől. Zalatnay azt állítja: bár a cégek az ő nevét viselik, azokhoz neki már semmi köze nincs. Az adóhatóság feketelistáján azonban két olyan cég is szerepelt, melyek az ő nevéhez köthetők. Cinit 2004. szeptember 23-án ítélték jogerősen három évi, börtönben letöltendő szabadságvesztésre. Összesen 120 millió forint kárt okozó, többrendbeli, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás bűntettében mondta ki bűnösnek a bíróság. Zalatnay leülte az ítéletet, 2006 őszén szabadult. A mai napig úgy gondolja azonban, hogy nem követett el csalást, véleménye szerint azok cégek nem arra lettek kitalálva, hogy veszítsenek.

atv.hu

További színes híreink