Kövessen minket a Facebookon

Sport

2009-12-04 09:05:16

Óriási megtiszteltetés érte Gera Zoltánt

Világklasszis játékos ajándékozta meg az Európa Liga-meccs előtt Gerát, aki aztán gólt fejelt. Nézze meg!

Sir Bobby Charlton által aláírt Manchester United-labdát kapott a Duna TV közvetítésével Gera Zoltán – értesült az atv.hu. A ’94-ben sportteljesítménye elismeréseként lovaggá ütött klasszis labdarúgó ajándékát épp az előtt kapta meg a Fullham játékosa, hogy csütörtökön az Európa Liga ötödik fordulójában fontos gólt szerzett csapatában. Sir Bobby Charlton 1966-ban az Év Európai Labdarúgója lett, az angol labdarúgás és a Manchester United történetének egyik legjelentősebb személyisége, aki 1958-ban túlélte a müncheni katasztrófát.

Gera a Fullham CSZKA Szófia elleni meccsének első perceiben is aktív volt: az E csoport mérkőzésén a 9. percben egy ellene elkövetett szabálytalanság miatt Murphy rúghatott büntetőt. Bár a labda a kapu fölé szállt, a 15. percben Riise adott remekül középre, ahol Gera érkezett és szerezte meg fejjel a vezetést.

A legnagyobb futballal foglalkozó külföldi oldal, a goal.com a meccs kapcsán csapata legjobbjaként ír Geráról, akiről megjegyzi, hogy állandó veszélyt jelentett az ellenfél kapujára. Hasonlóan vélekedik több külföldi internetes szaklap is. A magyar játékos teljesítményét nyolcas osztályzattal ismerte el a goal.com szakértője, a SkySports-nál a szurkolók is a legjobbnak választották.

Gera Zoltán gólja ide kattintva nézhető meg!

atv.hu

További sporthíreink