Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

Több százezres tüntetést tartottak Londonban a Brexit ellen

Minden eddiginél nagyobb, több százezres tüntetést tartottak szombaton Londonban a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) ellen, illetve azért, hogy legalább a Brexit feltételrendszeréről újabb népszavazás dönthessen.

Elhunyt Wim Kok

Nyolcvanéves korában elhunyt Wim Kok volt holland miniszterelnök - tájékoztatott szombaton közleményében a Munkáspárt.

Mexikó megakadályozza a területére történő illegális belépést

Mexikó támogatja azokat, akik legálisan akarnak belépni területére, de megakadályozza az illegális határátlépést - mondta Enrique Pena Nieto mexikói elnök.

Elhunyt Wanda Ferragamo

Kilencvenhat évesen elhunyt Wanda Ferragamo, a férje, a néhai Salvatore Ferragamo által alapított híres cipőgyár tiszteletbeli elnöke - jelentette be a család pénteken Firenzében.

Budapesti hangulatot idéző kultúrbár nyílik Párizsban

Budapesti hangulatot idéző, kulturális programokat és egészséges ételeket kínáló bár nyílik a hétvégén Párizsban. A megnyitó alkalmából pénteken, szombaton és vasárnap ingyenes koncertekkel, kiállításokkal, magyar és francia ínyencségekkel várják az érdeklődőket.

Egyre valószínűbbnek látszik a megállapodás nélküli Brexit

Nincs alku, hosszabbítás várható – megfigyelők szerint ez szűrhető le Theresa May valamint az EU-tagországok állam- és kormányfőinek brüsszeli találkozójából. A kétnapos csúcs után uniós források arról beszéltek: a tagállamok csalódottan vették tudomásul, hogy May továbbra sem hajlandó engedni a vitás kérdésekben. Elemzők szerint egyre nagyobb az esélye annak, hogy a szigetország végül megállapodás nélkül lép ki az unióból jövő március végén.

Korábbi hírek betöltése