Nagyvilág

Az Iszlám Állam áldozatainak tömegsírjaira bukkantak Irakban

Két tömegsírra bukkantak az Irak északnyugati részén fekvő Szindzsárban; a sírgödrök kilencven, a jazidi kisebbséghez tartozó személy holttestét tartalmazták, akiket vélhetőleg az Iszlám Állam dzsihadistái mészároltak le - adta hírül a helyi média szombaton.

25 éve kígyóméreggel oltja magát a rockzenész

A Koppenhágai Egyetem tudóscsoportja kétéves kutatással állított össze egy mesterséges "antitestkönyvtárat" a magát 25 éve hetente kígyóméreggel beoltó Steve Ludwin kaliforniai rockzenész immunrendszerében kifejlődött antitestekből.

Holtan találták Barry Sherman kanadai milliárdost és feleségét

Holtan találták torontói otthonában pénteken Barry Sherman kanadai milliárdost és feleségét; a rendőrség szerint haláluk körülményei gyanúsak.

„Most már távozhatsz” – elsírta magát a Milan kapusa

Az AC Milan labdarúgócsapata szerdán, hazai pályán 3-0-ra verte a Hellas Veronát, így bejutott az Olasz Kupa negyeddöntőjébe, ahol majd a városi rivális Internazionale lesz az ellenfél. Mégsem a milánóiak játékáról szólnak a hírek, hanem a szurkolók és Gianluigi Donnarumma végleg megromlott kapcsolatáról.

Odebrecht-botrány: politikai túlélésért küzd perui elnök

A politikai túlélésért küzd perui elnök: az ellenzék követeli azonnali távozását, és politikai szövetségesei is elfordulnak tőle, az ügyészség pedig kihallgatásra idézte be, miután kiderült, hozzá közel álló cégek is több millió dollárt kaptak a korrupciós botrányba keveredett brazil Odebrecht nevű építőipari óriástól. Az elnök bejelentette, hogy nem hajlandó önként lemondani.

Észak-Koreáról egyeztetett Trump és Putyin

A kétoldalú kapcsolatokról és a világ válsággócairól, elsősorban a koreai rendezésről tárgyalt egymással Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök - közölte péntekre virradóra a Kreml sajtószolgálata.

Korábbi hírek betöltése