Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

A spanyol kormány megakadályozná az új katalán kormány megalakulását

Egyelőre nem publikálnák a hivatalos állami közlönyben az új katalán kormány kinevezéséről szóló rendeletet, így fenntartva a közvetlen spanyol kormányzati irányítást Katalóniában.

Kegyetlenül megbüntetné a brit kormány a közösségi portálokat

Több milliárd fontig terjedő pénzbüntetésekkel sújtaná a brit kormány azokat a globális közösségi médiaportálokat, amelyek nem akadályozzák meg illegális - például zaklató, fenyegető, vagy terrorcselekményre buzdító - tartalmak megjelenítését felületeiken.

Hercegi esküvő: Összefoglaló a nagy napról + fotók

Harry herceg feleségül vette az amerikai Meghan Marklet. A ceremónián a királyi család mellett hollywood-i sztárok, énekesek, sportolók és a herceg katonatársai is részt vettek.

Megtalálták a lezuhant kubai gép egyik feketedobozát

Megtalálták a pénteken Havanna közelében lezuhant Boieng-737-200 típusú utasszállító egyik feketedobozát - közölte szombaton a kubai közlekedési miniszter. A legfrissebb adatok szerint a balesetben 110 ember halt meg, hárman túlélték a katasztrófát.

11 külföldi volt a lezuhant kubai gépen

A Havanna közelében lezuhant Boieng-737-200 típusú utasszállító gépen összesen 113 ember utazott, az életét vesztett 110 személy közül 99 volt a kubai, 11 pedig más nemzetiségű - pontosították az adatokat szombat este a szigetország hatóságai.

Hercegi esküvő: Elcsattant a hitvesi csók - kép

Az egész világ arra a napra várt, amikor Harry herceg elveszi amerikai szerelmét, Meghan Marklet. Rendkívül elegáns ceremónia keretében mondták ki egymásnak a boldogító igent, majd pedig a Szent György-kápolna bejáratában, az összegyűlt tömeg előtt csattant el a hitvesi csók.

Íme, a ruha, amelyre egy egész világ kíváncsi volt

Május 19-én fogad egymásnak örök hűséget Harry herceg és amerikai menyasszony, Meghan Markle. Az egész világot arra volt a leginkább kíváncsi, milyen ruhában áll oltár elé a boldog menyasszony. A választás Clare Waight Keller ruhájáea esett. Ő az első nő, aki a történelmi francia divatház, a Givenchy művészteti igazgatója lett tavaly.

Korábbi hírek betöltése