Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

Egymásra mutogat Amerika és Irán, de hol van az igazság?

Az iráni különleges erők helyezték el az aknákat tegnap a robbanásokban megrongált tankhajókon az Ománi-öbölben, ezt állítja az Egyesült Államok, amely az erről készült videofelvételeket nyilvánosságra hozta. Irán szerint viszont a videó hamisított, és valójában Washington fenyegeti a Közel-Kelet stabilitását.

Sarah Sanders küzdelmes hivatali idő után hagyta el a Fehér Házat

Trump méltatta Sarah Sanders munkáját, miután bejelentette távozását. Sarah Sanders június végén hagyja el a Fehér Ház sajtótitkári munkáját, Donald Trump elnök pedig csütörtök délután jelentette be a Twitteren.

Interpol: elfogták a Srí Lanka-i merényletek fő gyanúsítottját

Elfogták és kiadták a colombói hatóságoknak pénteken a húsvétvasárnapi Srí Lanka-i véres merényletek egyik valószínűsített fő felelősét - közölte pénteken az Interpol.

Van olyan, hogy született tehetség valaki, vagy nincs?

Mozart. Bobby Fischer. Serena Williams. Polgár lányok. Mindegyik név hallatán az juthat eszünkbe: ők született tehetségek. De vajon tényleg a velünk született adottságok azok, amelyek az egyik elengedhetetlen alapját adják a sikeres életnek? A Hetek cikke.

A szerb elnök Trumppal oldaná meg a Nyugat-Balkáni konfliktust

A szerb elnök egy Donald Trumpnak küldött, pénteken ismertetett levélben dicsérte az amerikai elnök "unortodox" hozzáállását a politikai problémákhoz, és kérte: gyakoroljon nyomást Koszovóra, hogy az térjen vissza a két ország között hónapokkal ezelőtt félbeszakadt tárgyalásokhoz.

Europol: egyre nagyobb szerepet játszanak a nők az Iszlám Államban

Egyre nagyobb szerepet játszanak a női dzsihadisták az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet tevékenységében, mind a Közel-Keleten, mind a nyugati országokban - írta friss jelentésében az Európai Unió rendőrségi együttműködést koordináló ügynöksége (Europol).

Európai Bizottság: Oroszok befolyásolhatták a választásokat

Az európai parlamenti választások nem voltak mentesek a félrevezető információktól, főként orosz forrásokkal kapcsolatban álló külső és belső szereplők megpróbálták befolyásolni a szavazókat és a választások eredményét - közölte az Európai Bizottság a dezinformáció elleni küzdelem terén elért eredményekről pénteken kiadott jelentésében.

Nagy-Britannia: visszalépett egy jelölt, már csak hatan maradtak

Visszalépett az egyik jelölt a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőválasztási versengéséből. Matt Hancock egészségügyi miniszter pénteki kilépésével hatan maradtak a párt vezetői tisztségére és így a miniszterelnöki posztra pályázók mezőnyében.

Háromórás kihallgatás: Neymar tagadja a vádakat

Neymar tagadja a megerőszakolási vádakat és a nyomozók minden kérdésére teljeskörűen válaszolt - jelentette be Flavia Cristian Merlini államügyész a brazil futballsztár háromórás meghallgatása után.

Távozik a Fehér Ház szóvivője

A hónap végén távozik hivatalából Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház vezető szóvivője - jelentette be Donald Trump csütörtökön.

Korábbi hírek betöltése