Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

Nem vicc: Soros kirúgná Zuckerberget a Facebook éléről

Soros György, magyar származású amerikai milliárdos Mark Zuckerberg leváltását sürgeti a Facebook éléről – derül ki a Financial Times-nak írt rövid leveléből, amelyet a 24.hu szemlézett.

Újabb csapás II. Erzsébetre - rettenetesen kiborult a királynő

I. Erzsébet királynő egyre nehezebben viseli, hogy hétről hétre újabb családi botrányok, válások és kellemetlen helyzetek merülnek fel a Buckingham-palota falai között.

Meghalt egy vuhani kórház koronavírussal megfertőződött igazgatója

A CNN cikke szerint a kínai állami médiában mártírokként említik azokat az egészségügyi dolgozókat, akik maguk is megfertőződtek a koronavírussal és életüket vesztették - szúrta ki a 24.hu.

A stabilizáció pillanatában érte a koronavírus a világgazdaságot

Az új típusú koronavírus okozta járvány hatásai éppen akkor érték a világgazdaságot, amikor az amerikai-kínai kereskedelmi viszály csendesedése és a globális ipari szektor élénkülésének első jelei a növekedés stabilizálódását ígérték - áll a Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő hétfőn Londonban ismertetett helyzetértékelésében.

Csökken a koronavírusos megbetegedések száma Kínában

Három napja folyamatosan csökken az új, koronavírusos megbetegedések száma Kínában. Ma még így is több mint kétezer új esetet jelentettek, és 142-en meghaltak. Kínán kívül öt országban haltak már bele emberek a betegségbe, legutóbb Tajvanon és Franciaországban.

Korábbi hírek betöltése