Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

Megszavazták: 2036-ig elnök maradhat Putyin

A választásra jogosultak közel 65 százaléka voksolt az orosz alkotmány módosításáról, a többség támogatta a változtatásokat, amelyek egyebek között lehetővé teszik, hogy Vlagyimir Putyin elnök 2036-ig elnök maradhasson - közölte a Rosszija 24 hírtelevízió az orosz Központi Választási Bizottságra hivatkozva szerda este, az országos urnazárást követően.

Őszintén vallott Pierce Brosnan a legendás James Bond-szerepéről

Pierce Brosnan 2004-ben búcsúzott a legendás James Bond-karaktertől, azóta Daniel Craigé az ikonikus szerep. A színész akkor nehezen viselte a leváltást, de azóta megbékélt.

Így állnak a világ országai a koronavírus elleni harcban

Szerda estére 10,5 millióra emelkedett a koronavírus-járványban megfertőződöttek száma, a halálos áldozatok száma meghaladta az 512 ezért, közel 5,4 millióan gyógyultak meg a vírus okozta Covid-19-betegségből a baltimore-i Johns Hopkins egyetem összesítése szerint.

Amerika lángokban: megnyerheti még Trump a választást?

Az Egyesült Államokról szóló híradásokat az elmúlt időszakban a koronavírusos fertőzések magas száma és a rendőri brutalitás miatt életét vesztett George Floyd halála kapcsán kitört tüntetések és utóhatásaik dominálják. Az ember el is felejti, hogy dübörög az elnökválasztási kampány, hiszen novemberben ismét szavaz Amerika.

Koronavírus: fontos figyelmeztetés a kismamáknak

Bővítette az amerikai betegségmegelőzési szervezet azon csoportok listáját, akiknél még nagyobb elővigyázatosság szükséges a koronavírus-fertőzések megelőzése kapcsán – számolt be a Babaszoba.hu.

Lezárták Európa legnagyobb üzleti negyedét, a párizsi La Défense-t

Lezárta kedd délelőtt a francia rendőrség Európa legnagyobb üzleti negyedét, a La Défense-ot Párizs közelében, miután arról kapott hívást, hogy egy fegyveres férfit láttak a környéken. A nagyszabású rendőri akció során semmi gyanúsat nem találtak, így a negyedet kora délután megnyitották.

Korábbi hírek betöltése