Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2021-09-19 13:19:00

Háromszor szúrta hátba támadója a 17 éves lányt Trencsénen

Borzalmas incidens rázta meg Trencsén lakóit: egy tinédzser az utcán sétált, mikor egy nőnek álcázott férfi a bokorból előbújva háromszor hátba szúrta.

A kés a döfések után a lány testében maradt, a 17 éves tinédzsernek azonban még maradt annyi lélekjelenléte, hogy segítséget hívjon - írja a parameter.sk. A lány ezután a földre zuhant.

Az eset a szlovákiai Trencsén Električná nevű utcájában történt pénteken, nem sokkal este 9 előtt. A súlyosan sérült lányt mentőhelikopter szállította a pozsonyi kórházba, ahol életmentő műtéttel sikerült stabilizálni az állapotát.

A feltételezett támadót elfogták. A Nový Čas úgy tudja, a gyanúsítottat ismerték a városban: „Ismertem a srácot, párszor szállítottam a férfit vagy nőt” – mondta az illetőt szállító taxis.


A lap továbbá arról is ír, hogy a nőnek álcázott férfi azért támadhatta meg a lányt, mert az emlékeztette őt arra a nőre, akit három évvel ezelőtt ölt meg.

A hírt a regionális rendőrség szóvivője is megerősítette, Danka Adámiková úgy fogalmazott: „A járdán eddig ismeretlen okból az elkövető hátba szúrt egy 17 éves lányt. A trencséni rendőrség kerületi igazgatóságának nyomozója büntetőeljárást indított az egészségkárosítás bűntette ügyében. A gyanúsítottat a rendőrség korlátozta a személyi szabadságában és elvégzik a szükséges eljárást”.

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink