Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2021-09-16 12:16:00

Csodálatos gesztus a BL-győztes edzőtől

A német szakember méltón távozott a francia fővárosból.

Csodálatos gesztus a BL-győztes edzőtől
Forrás: Reuters

Csodálatos gesztussal távozott Párizsból Thomas Tuchel: a PSG-vel nem ért szép véget a vezetőedző kapcsolata, Tuchel mégis szépen zárta a francia fővárosban töltött éveit - írja az m4sport.hu A portál arról ír, a most 48 éves vezetőedző valóra váltotta házvezetőnője legnagyobb álmát.

Tuchel 2 és fél évig volt a PSG élén, az egykori vezetőedzőt azután menesztették a klubtól, hogy bírálta annak vezetését. Tuchel azonban szakmailag sem járt rosszul, januártól ugyanis a Chelsea csapatát vette át, akikkel a Bajnokok Ligáját is megnyerte.

A vezetőedző párizsi otthonába egy Fülöp-szigetekről származó házvezetőnőt fogadott, akivel a család szoros kapcsolatot alakított ki, így tudhatták meg, hogy a nő három műszakban dolgozik, hogy kifizethesse kisgyermeke szívműtétét. Tuchel pedig szó nélkül felajánlotta,  hogy kifizeti az ellátás költségeit - állítja Nicolas Hortus, a Canal Supporters újságírója.

Nem ez volt az egyetlen önzetlen gesztus a részéről: a házvezetőnője egy beszélgetés alkalmával azt is elárulta, haza szeretne majd térni a Fülöp-szigetekre és építeni ott egy házat, ahol az idős éveit töltheti. Tuchel mikor ezt megtudta, már napokon belül Londonba készült indulni, ezért idő szűkében még gyorsan a kezébe nyomott egy kulcscsomót. Egy Fülöp-szigeteki villa kulcsait, ami csak arra várt, hogy a szívének kedves házvezetőnő beteljesítse legnagyobb álmát, és hazatérjen - írja a portál.

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink