Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2021-05-23 17:32:00

A királynő idáig türelmes volt, de most igazán megbántotta Harry herceg

Úgy látszik, nem csitul a herceget övező botrány, II. Erzsébet igazán sokáig türelemmel várta, hogy unokája jobb belátásra tér, azonban úgy tűnik erre hiába vár az uralkodó.

A királynő idáig türelmes volt, de most igazán megbántotta Harry herceg

Harry napról napra egyre durvábban megy neki a királyi családnak,mivel a palotától már nem remélhet pénzt, most a királyi udvar titkainak kiteregetéséből él, ami mélységesen bántja a királynőt - írja a BlikkRúzs.

A közvélemény két táborra oszlott a botrány kapcsán, ugyanis Harry rendkívül szerencsétlen módon mindössze pár nappal Fülöp halálát megelőzően tálalt ki családjáról Oprah Winfrey kibeszélőshow-jában, ahol családját már-már rasszista szörnyetegeknek nevezte.

„A királynő nagyon magára vette az interjúban elhangzott vádakat. Különösen azok a megjegyzések fájtak neki, amiket Harry az apjáról, Károly hercegről mondott. Nevezetesen, hogy nem egy mintaapa. Felkavaró volt” – árulta el egy informátor.

Ugyan sokan egyetértenek azzal, hogy a herceg a nyilvánosság előtt elmondta, milyen áldatlan állapotok uralkodnak a királyi családban, azonban mások szerint méltatlan, hogy erre egy milliók által nézett kibeszélőshowban került sor.

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink