Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2021-02-26 07:42:00

Biztonsági kamera rögzíthette, ahogy megerőszakol egy nőt Gérard Depardieu

A francia színész ellen újraindult a nyomozás egy 2018 nyarán elkövetett állítólagos szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében.

A nyomozás már 2020. december 16-án elkezdődött – közölték kedden igazságügyi források. A 72 éves filmsztár ellen 2018 augusztus végén tettek feljelentést Aix-en-Provence ügyészségén, ahol el is indították a nyomozást, amelyet később áthelyeztek Párizsba - írja a Metropol.

A panaszos a 25 éves Elodie Tuaillon-Hibon színésznő és táncosnő, aki azzal vádolja Depardieu-t, hogy 2018 augusztusában két esetben is szexuális támadást követett el ellene a színész párizsi otthonában.

Az ügyet kilenc hónapi vizsgálódás után 2019 júniusban vádemelés nélkül lezárta a párizsi ügyészség, majd a panaszosnak sikerült elérnie, hogy tavaly nyáron a vádhatóság újraindítsa az előzetes vizsgálatot, amely alapján a megbízott vizsgálóbíró decemberben megalapozottnak találta a gyanút.

Hervé Témime, a filmsztár ügyvédje sajnálatosnak nevezte, hogy az információ nyilvánossá vált. Gérard Depardieu jelenleg szabadlábon védekezhet, de rendőri felügyelet alá került, tagadja a vádakat.

Most előkerült egy biztonsági kamerás felvétel a színész párizsi otthonából, amin az látható, ahogy szexuális aktust létesít a fiatal nővel – írja a Ripost. Bár a felvételről állítólag nem egyértelműen megmondható, hogy az áldozat akarata ellenére került-e a szexuális helyzetbe. Később pedig láthatóan önszántából sétál fel az emeleti hálóba a színésszel. Azonban a nő akkoriban olyan betegséggel küzdött, ami hatással volt a fizikai erejére és a döntéshozatalára is.

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink