Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2021-01-25 04:18:00

"Oh, hát ez egy vallomás" - interjú közben buktatta le magát Kamala Harris a férje előtt

Kamala Harris, az Egyesült Államok első női alelnöke szép családot tudhat magának, férjével, Doug Emhoff-fal 2013-ban szerettek egymásba, majd egy évvel később összeházasodtak. Kapcsolatukról közös interjút adtak a CBS-en futó Sunday Morning című műsorban, amelyben Kamala Harris egy olyan titokról rántotta le a leplet, amelyről férje egyáltalán nem tudott.

"Oh, hát ez egy vallomás" - interjú közben buktatta le magát Kamala Harris a férje előtt
forrás: Facebook / Kamala Harris

Kamala Harris és Doug Emhoff nagyon összeillő páros, képeiken is látszik, mennyire jó az összhang köztük. Mielőtt megismerték volna egymást, közös barátjuk eljátszott a gondolattal, milyen kiváló párost alkotnának ketten, így leszervezett nekik egy randit.

"A legjobb barátnőm hozta össze a vakrandinkat. Emlékszem, hogy ezt mondta nekem: "Csak bízz bennem. Csak bízz bennem." Tudja, azt szerette volna, ha csak belemennék simán a találkába, még arra is megkért, hogy ne googlizzak rá a nevére. Nos, ezt végül megtettem" - vallotta be az alelnök. Doug Emhoff ezen az információn csak nevetett, ráadásul teljesen új volt számára, hogy a találkájuk előtt a nő rákeresett a nevére az interneten.

"Oh, hát ez egy vallomás" - mondta mosolyogva a feleségének.

Doug Emhoff is elmesélt egy vicces sztorit a megismerkedésükről, az ügyvéd elárulta, hogy az első randijuk után pont egy kosárlabdameccsen volt, amikor elhatározta, hogy hagy egy hangüzenetet Kamalának.

"Egy nevetséges hangüzenetet hagytam neki, amit végül elmentett, az összes évfordulónk napján pedig rendszeresen lejátssza azt nekem. Bevallom, az üzenetem elküldése után azt hittem, sosem hallok felőle újra, de nem lett igazam" - tette hozzá.

atv.hu/femina.hu

Ajánlom

További külföldi híreink