Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2020-07-04 16:06:00

Nagyon közel lehet a Messi-korszak vége Barcelonában

Lionel Messi 2021 végén távozik a Barcelonától, miután úgy döntött, nem hosszabbítja meg a szerződését - írja a Cadena Ser nevű spanyol rádió informáviói alapján az Eurosport. Guillem Balague, spanyol labdarúgással foglalkozó szakíró a BBC-n megjelent cikkében összefoglalta, milyen folyamatok vezethetnek az argentin zseni váratlan távozásához, mi áll az ügy hátterében.

Nagyon közel lehet a Messi-korszak vége Barcelonában

Messi távozásával kapcsolatban nem először jelentek meg pletykák, és mint azt nagyon jól tudjuk, a kiváló támadó azóta is a katalánokat erősíti. Balague szerint Messi egyszerűen csak belefáradt a klub ügyeibe. Elsősorban azért telt be nála a pohár, mert gyakran épp őt hibáztatják a Barcelona körüli problémák miatt.

A lpa szerint a focistának: Elege van abból, hogy őt vádolják a klub irányításával, valamint, hogy gyakran megkapja azokat a vádakat, miszerint edzőket buktat. Elege van abból, hogy egyesek szerint ő határozza meg, kiket igazolhat le a Barcelona. De leginkább a klub által követett útból van elege, az átigazolási piacon elkövetett hatalmas bakikból.

A pletykát a már említett rádió El Larguero című műsorában szellőztették meg: információik szerint a játékos már közölte is a klub vezetőségével a távozási szándékát.

atv.hu/eurosport.hosszabbitas.hu

Ajánlom

További külföldi híreink