Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2020-06-30 04:45:00

Korábban független életre vágyott, most mégis bűntudat gyötri Harry herceget?

Ugyan korábban Harry herceg volt az, aki ragaszkodott ahhoz, hagyják maguk mögött az Egyesült Királyságot és kezdjenek egy királyi családtól független életet, most egyes információk szerint a herceg nagyon is nehezen viseli ezt az időszakot.

Egy új, Harry és Meghan Markle életét taglaló könyv szerzője szerint ugyanis a herceg titokban nagyon sokat gyötrődött amiatt, hogy hátra kellett hagynia a családját és a tengerentúlon kellett új életet kezdenie.

"Bűnösnek érzi magát, amiatt, hogy otthagyta a családját, a mélypont pedig akkor jött el nála, amikor kiderült, hogy apja - Károly herceg - koronavírus-fertőzött. Harry először nagyon izgatott volt a költözés miatt, ám végül az egész gyötrelmessé vált a számára"

- idézett a kötetből a Sun napilap alapján a Blikk.

Egy ismerősük szerint Meghan megtesz mindent annak érdekében, hogy Harry jobban érezze magát, azonban nincs könnyű dolga, ugyanis a herceg hajlamos gyakran magába zárkózni.

"Meghan azzal próbálja győzködni a férjét, hogy amint minden normalizálódik, akkor imádni fogja az új életüket. Meghan igyekszik aktivizálni is Harry, magával vinné például túrázni és sokat mesél neki a helyi lovaspóló klubról is, sőt azt is rendre ecseteli, hogy mennyire imádni fogja majd a szörfözést Los Angelesben" - mondta a brit lapnak egy bennfentes.

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink