Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2020-06-28 04:50:00

Bosszút állnak rabtársai Madeleine McCann feltételezett gyilkosán

A 43 éves férfi, akit a 13 éve eltűnt angol kislány, Madeleine McCann elrablásával és meggyilkolásával hoztak összefüggésbe, jelenleg a németországi Kielben tölti börtönbüntetését drogügyek miatt.

Bosszút állnak rabtársai Madeleine McCann feltételezett gyilkosán

Ügyvédje szerint azonban amióta világszerte ismertté vált az arca, rabtársai lépten-nyomon zaklatják, belekötnek és egy perc nyugtot sem hagynak neki - írja a The Sun információi alapján a blikk.hu. Mint köztudott, a pedofilok a börtönhierarchia legalján helyezkednek el, akiknél még a legelvetemültebb bűnözők is többre tartják magukat, és célpontként kezelik őket.

Friedrich Fulscher a német Der Spiegel magazinnak nyilatkozva azt mondta, ügyfelének pokollá vált az élete a rácsok mögött, miközben hivatalosan még ki sem hallgatták Maddie ügyében, és vádemelés sem történt. "Elővigyázatosságból jeleztük az ügyészségnek, hogy Christian kizárólag rajtunk keresztül kommentálja majd a vádakat, már ha egyáltalán sor kerül vádemelésre" - mondta el a férfi jogi képviselője.

"Jogában áll hallgatni, és élni is kíván ezzel a jogával. De ez nem azt jelenti, hogy bármi takargatnivalója lenne" - tette hozzá az ügyvéd, aki szerint Christian B. nyugodt és barátságos ember benyomását kelti, aki sosem jön ki a sodrából. Ez némiképp ellentmond annak, hogy korábban több ismerőse és volt ügyvédje is komplett pszichopataként jellemezte őt.

atv.hu/blikk.hu

Ajánlom

További külföldi híreink