Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2020-06-24 07:30:00

Durva szexuális zaklatási vád a világhírű énekes ellen

Egy nő szombat este névtelenül vádolta meg Justin Bieber énekest Twitteren, amelyben közölte, hogy egy szexuális zaklatás részese volt a fiatal zenész. A poszt nem sokkal azután eltűnt, hogy Bieber reagált a vádakra.

„Általában nem szoktam megszólalni, mivel karrierem során sok véletlenszerű váddal kellett megbirkóznom, de miután beszéltem a feleségemmel és a csapatommal, úgy döntöttem, egy problémával kapcsolatban ma este felszólalok” – írta az énekes a Twitter-oldalán.

Több bejegyzésen keresztül elmagyarázta, mi is történt valójában azon a napon, amelyet az ismeretlen nő megnevezett.

„Az elmúlt 24 órában megjelent egy új Twitter-fiók, ahol egy olyan történetet meséltek el egy szexuális zaklatásról, amelynek én is részese voltam 2014. március 9-én az austini Four Seasons Hotelben. Tisztázni akarom. Semmi valóságalapja nincsen a történetnek. Sőt, ahogyan nemsokára meg is mutatom, sosem voltam a helyszínen”

– folytatta.

Ígéretének eleget téve, további posztokban bizonyítékokat hozott fel arról, hogy valóban Austinban volt akkor, de egy meglepetés koncerten jelent meg. Cikkeket, blokkokat, képeket és e-maileket osztott meg, ezekkel bizonyítva, hogy ártatlan a történteket illetően.

atv.hu/BlikkRúzs

Ajánlom

További külföldi híreink