Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2020-06-23 15:52:00

"Egy perverz volt" - megszólalt Madeleine McCann feltételezett gyilkosának volt lakótársa

A német rendőrség a hónap elején azonosította be Christian B.-t, mint a 2007 óta megoldatlan Madeleine McCann-ügy legvalószínűbb gyanúsítottját. A 43 éves német férfit többször elítélték szexuális bűncselekmények, köztük gyerekek szexuális bántalmazása miatt.

A férfi jelenleg is hosszú szabadságvesztését tölti egy tettéért, amely független a brit kislány ügyétől.

Most megszólalt a Daily Telegraphnak egy volt barátja, aki együtt élt vele Portugáliában, ahol eltűnt a hároméves kislány - írja a hvg.hu. A 46 éves Michael Tatschl a lapnak azt mondta, meg van győződve arról, hogy a volt barátja áll Madeleine McCann eltűnése mögött. „Tudom, hogy ő tette” – fogalmazott.

Tatschl elmondta, hogy Christian B. egy perverz volt, és abszolút kinézi belőle, hogy elrabol egy gyereket, akár szexuális, akár anyagi célból.

A két férfi a 2000-es évek elején több bűncselekményt is együtt követett el, és egy ideig együtt voltak börtönben is. Nagyjából öt hónappal Madeleine McCann eltűnése előtt váltak el az útjaik.

Tatschlt a hatóságok is megkeresték, hogy bizonyítékot kérjenek a volt barátja ellen, ő pedig azt mondja, készségesen a rendelkezésükre áll.

„Nagyon remélem, hogy végre le tudják zárni az ügyet a család megnyugvására, és Christiant is bűnösnek találják azért, amit elkövetett. Be kell ismernie a rendőrség előtt, és örökre lezárnia”

– mondta a férfi.

Christian B. ügyvédei azt állítják, a védencük tagadja, hogy bármi köze is lenne Madeleine McCann eltűnéséhez.

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink