Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2020-06-20 04:45:00

Gyomorforgató felvételek: ezt ásta el kertjében Madeleine McCann feltételezett gyilkosa

Folytatódik a Madeleine McCann 2007-es eltűnésével kapcsolatos nyomozás, miután német rendőrök újra elővették egy korábban átvizsgált lakókocsi aktáit. Úgy vélik, hogy a pedofíliával gyanúsított tulajdonosnak és a kocsiban talált ruhadaraboknak közük lehet a kislány 13 évvel ezelőtti eltűnéséhez.

Egyre több információ derül ki arról a német férfiról, akit Madaleine McCann meggyilkolásával gyanúsítanak. Christian B. az észak-németországi Kiel-ben tölti börtönbüntetését, és többször is elítélték szexuális bűncselekmények, köztük gyermekek szexuális bántalmazása miatt.

A férfit a múlt héten biztonsági okokból magánzárkába helyezték át. Christian B. egyébként nemrég kérvényezte feltételes szabadlábra helyezését, miután büntetése kétharmadát már letöltötte. A férfi tagadja, hogy bármi köze lenne a Madeleine-ügyhöz. A német ügyészség már közölte: szóba sem került, hogy Christian B. kérvényének helyt adjanak, és idő előtt szabadlábra helyezzék.

A férfi egy 2015-ben eltűnt másik kislány kapcsán folytatott nyomozás miatt került újra a rendőrség látókörébe. Akkor a helyi rendőrség gyerekpornót talált nála. Egy internetes beszélgetésben azt írta, akkor lehet elkapni egy gyereket, ha jól el tudja tüntetni a nyomokat.

A férfi tulajdonában álló ingatlanon több adathordozó volt elásva, amelyeken legalább 8 ezer fájlon csecsemők, gyerekek, kiskorúak és fiatalkorúak ellen elkövetett szexuális erőszak látható.

Az egyik épületben aztán rábukkantak a nyomozók a busznyi méretű, amerikai lakóautóra. Ebben több használt gyermekruhát és fürdőruhát találtak. Az amerikai lakóautóval Christian B. többször megjárta az utat Németország és Portugália között.

A 43 éves férfi 1995 és 2007 között a portugál tengerparton fekvő Praia de Luz közelében álló házban élt, nem messze attól az apartmanháztól, ahonnan 2007 májusában a 3 éves Madeleine McCann eltűnt.

 

 

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink