Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2020-02-20 10:52:00

Lionel Messi megszólalt a jövőjével kapcsolatban

Az FC Barcelona legnagyobb sztárját, Lionel Messit látta vendégül a Mundo Deportivo című lap. Az argentin csillag csaknem negyven percig állt az újságírók rendelkezésére, a csapat teljesítménye mellett az elmúlt hetek botránya, a jövő, a család és Neymar visszatérése is szóba került.

Lionel Messi megszólalt a jövőjével kapcsolatban
Lionel Messi

Messi leszögezte, imádja Barcelonát, ahol olyan élete lehet, amilyenre vágyott. Mint mondta, meg sem fordult a fejében, hogy otthagyja a klubot, minden vágya az újabb Bajnokok Ligája-győzelem, noha az együttes jelenlegi formája gyengének tűnik ehhez.

"Az elmúlt években számos alkalommal elhagyhattam volna a Barcát, több klub is érdeklődött. Maradtam, mint ahogy most sem foglalkoztat a váltás"

– jelentette ki a 32 esztendős zseni.

Leo Messi azt is elárulta, Neymar nagyon várja, hogy visszatérjen Barcelonába.

A hatszoros aranylabdás bevallotta, a pályán kívüli élete „teljesen átlagos”, a hétköznapokon minden a gyerekek körül forog. Kedden és csütörtökön későn érnek haza a fiúk edzéséről, a vacsora után már semmire sem marad idő.

Ami a Bajnokok Ligáját illeti, Messi úgy véli, az FC Barcelonának kiegyensúlyozottabb teljesítményre van szüksége ahhoz, hogy győzelmi esélyei legyenek - írja a 24.hu.

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink