Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2020-01-16 20:11:00

Harry herceg jövő héten utazik Kanadába - részletek

Először jelent meg a nyilvánosság előtt Harry herceg, mióta feleségével bejelentették, hogy függetlenednének a királyi családtól. Közben Meghan hercegné, aki a bejelentés után egyből Kanadába utazott, egy kislányokat támogató jótékonysági szervezetet látogatott meg.

 

Látszólag jó hangulatban érkezett a rögbi világbajnokság sorsolására Harry herceg. A brit trónörökös vidáman köszöntötte az esemény résztvevőit a Buckingham palotában. Egy ausztrál színésznek még a szakállát is hosszasan dicsérte. A palota kertjében pedig fiatal játékosokkal találkozott.

Harry egy hivatalos videoüzenetet is készített, amelyben azt hangsúlyozta, hogy a rögbinek szerepe lehet a mentális egészség fenntartásában.

A brit trónörökös most először jelent meg a nyilvánosság előtt, miután II. Erzsébet hétfőn jóváhagyta, hogy feleségével együtt ideiglenesen függetlenedjenek a királyi családtól. Az átmeneti időszak a sorsolás után életbe lépett. Harry a jövő héten csatlakozik feleségéhez, Meghanhoz és Archie nevű nyolchónapos gyerekükhöz, akik Kanadában várják.

Meghan hercegné közben egy vancouveri jótékonysági szervezetet látogatott meg, amely szegénységben élő tinédzserlányokat támogat.

Harry és Meghan a múlt héten jelentette be, hogy szeretnének minél kevesebb nyilvános szereplést vállalni. Anyagilag is függetlenedének a királyi családtól és Észak-Amerikában képzelik el az életüket. Meghan azonnal elutazott Kanadába. A bejelentés hideg zuhanyként érte a királyi családot.

Közben Kanadában is fellángoltak a viták a hercegi pár terveivel kapcsolatban. Az egyik népszerű lapban egy szakértő azt fejtegette, hogy Harry és Meghan ott tartózkodása kínos, mivel a brit monarchia megtestesítőiként a múltra emlékeztetik a kanadaiakat, és nem arra, amit elértek.

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink