Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-12-14 17:13:00

Sokkoló: Bedrogozták, majd öten megerőszakolták az anyát egy szállodában

Az eset még 2016-ban történt, amikor az érthető módon meg nem nevezett 50 éves angol nő férje halála után lányával az olasz Sorrentóba utazott pihenni. Az Alimuri Hotelben szálltak meg, az elképesztő eset hazaútjuk előtti utolsó nap történt.

A szálloda öt alkalmazottja a nő italába kevert droggal elkábította, mind az öt férfi többször megerőszakolta, a támadás képeit és videóit pedig megosztották egy „Dirty Habits” nevű Whatsapp csoportban.

A két nő italába két báros keverte a kábítószert, majd az idősebb nőt, az 50 éves anyát kétszer megerőszakolták a medence melletti mellékhelyiségben. Ezután átadták kollégáiknak, akik ugyancsak többször követtek el rajta erőszakot, majd bevitték a nőt saját szobájába, és magára hagyták. Az áldozat másnap hazatért kenti otthonába, és értesítette a rendőrséget – írja a brit Metro.

Mivel a támadók mindent fotókkal és videókkal dokumentáltak, ezeket megosztották a neten, hamarosan le is tartóztatták őket.


Az ügyész összesen 45 évet kért rájuk, a most meghozott ítélet enyhébb lett: egy férfi 9, kettő 8, egy 7 és egy négy éves börtönbüntetést kapott.

atv.hu/24.hu

Ajánlom

További külföldi híreink