Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-12-08 13:14:00

Sokkoló fotó: Egy képen Weinstein és Epstein András herceg lányának születésnapján

A kiskorúakkal való szexuális kapcsolattal vádolt Jeffrey Epstein, az állítólagos kerítő Ghislaine Maxwell és a kegyvesztett filmmogul, Harvey Weintsein mosolyog Beatrix hercegnő Windsor kastélyban rendezett partiján. A születésnapi bulit András herceg szervezte, ő hívta össze a társaságot is – írja a The Sum című brit bulvárlap információi alapján a hvg.hu.

A 2006-ban – Beatrix 18. születésnapján – rendezett fogadásról készült képeket a hét végén tette közzé a The Sun, a kép különlegessége, hogy ekkor már félig készen volt az Epstein elleni vádirat – amely alapján kiskorúakkal való szexuális kapcsolat miatt is vádat emeltek ellene – s nyolc nappal a buli után, már csattant is a bilincs Epstein csuklóján.

2006 arról is híres, hogy Weinsteinnek néhány héten belül egy 2006-ban elkövetett szexuális zaklatás miatt kell bíróság elé állnia. Maxwell pedig a vádak szerint személyesen szállította a lányokat Epstein számára.

András herceg, akit ugyancsak azzal vádolnak, hogy kiskorúakkal is létesített nemi kapcsolatot, tagadja a vádakat és azt is cáfolja, hogy tudta volna, hogy a parti idején már nyomoztak Epstein után.

atv.hu/hvg.hu

Ajánlom

További külföldi híreink