Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-11-26 07:21:00

Némi nemű nemi zavar támadt a Fehér Ház Rózsakertjében kitüntetett Conan kutya körül

Némi nemű nemi zavar támadt a Fehér Ház Rózsakertjében hétfőn kitüntetett Conan kutya körül: Donald Trump elnök kanként méltatta beszédében, ám Fehér Ház-i források később szukára módosították az eb nemét, míg aztán egy másik, ugyancsak Fehér Ház-i forrás szerint Conan mégis "legény a talpán".

Némi nemű nemi zavar támadt a Fehér Ház Rózsakertjében kitüntetett Conan kutya körül

A dpa hírügynökség arra nem tért ki, hogy a végső közlés szemle eredményeként született-e meg.
Conan azért kapott kitüntetést, mert "katonakutyaként" részt vett októberben az amerikai különleges erők rajtaütésében Abu Bakr al-Bagdadi, az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet vezetőjének likvidálásában Szíriában. A kutya ráadásul súlyosan megsebesült, ám már jól van.

Míg Trump elnök méltatta Conant, Mike Pence alelnök vakargatta a ceremónián az eb fejét, amely jól fogadta a kényeztetést, és szemlátomást hálásabb volt az alelnök simogatásáért, mint az elnök szavaiért.

Trump egyébként is kilóg az amerikai elnökök sorából azzal, hogy nem tart semmilyen állatot elnöki rezidenciáján.

Se kutyája, se macskája, de még medvéje sincs. Nem úgy mint az 1801 és 1809 között elnöklő Thomas Jeffersonnak volt, aki kettőt is tartott, ráadásul grizzlyket, viszont csak bocs korukban és túladott rajtuk, mielőtt felnőttek.

atv.hu/MTI

Ajánlom

További külföldi híreink