Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-11-19 18:48:00

Donald Trumpnak kórházba kellett vonulnia

Az Egyesült Államok elnöke a Walter Reed katonai kórházban feküdt, azt nem árulták el, pontosan milyen vizsgálatokon esett át.

Donald Trumpnak kórházba kellett vonulnia

Az elnöki hivatal közleménye szerint Donald Trump szokásos évi orvosi vizsgálatának első szakasza szombaton zárult le, rövid vizsgálatokon esett át és néhány laboratóriumi tesztet végeztek nála.

"A nagyon zsúfolt 2020-as év előtt az elnök kihasználta egy szabad hétvége előnyeit, és megkezdte a szokásos évi kivizsgálásának első szakaszát a Walter Reed (katonai) kórházban"

- írta Stephanie Grisham, a Fehér Ház szóvivője, hozzátéve: Donald Trump "egészséges és energikus, mindenféle panasztól mentes, mint ahogyan ez tapasztalható volt a héten is, amikor több lendületes választási nagygyűlésen vett részt amerikaiak ezrei előtt".

A szóvivő nem tért ki arra, hogy az elnök pontosan milyen vizsgálatokon esett át.

A teljes körű orvosi vizsgálat jövőre esedékes. A közösségi médiában ezért találgatások kaptak lábra, hogy vajon mi lehetett az oka Donald Trump "váratlan" orvosi vizsgálatainak. Stephanie Grisham a Twitteren "felelőtlennek" és "veszélyesnek" nevezte a találgatásokat.

Donald Trump egyébként szintén Twitter-bejegyzésben jelezte, hogy orvosi vizsgálatokon esett át.

"Minden nagyon jó (nagyszerű)!"

- írta.

Az amerikai elnök az idén februárban esett át utoljára teljes körű orvosi vizsgálaton, és az akkori eredmények szerint is kiváló egészségnek örvend.

Ajánlom

További külföldi híreink