Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-09-16 16:24:00

Kim Kardashian megdöbbentő vallomása: „Kanye újjászületett!”

Kim Kardashian az ABC-n sugárzott „The View” vendége volt a múlt csütörtökön, ahol többek között férje, Kanye West „újjászületéséről” is beszélt.

Kim Kardashian megdöbbentő vallomása: „Kanye újjászületett!”
Kanye West

Kim Kardashian azt is megosztotta Sunny Hostin műsorvezetővel, hogy férje különböző gyülekezetekben lát el zenei szolgálatot vasárnaponként. Kardashian szerint West „döbbenetes változáson ment át”, „újjászületett” és „Krisztus megmentette őt”.

Kardashian beszélt férje egyházi szolgálatáról is. Mint elmondta: West különböző gyülekezetekben teljesít jórészt zenei szolgálatot, amit, ahogy Kardashian fogalmazott, Istenért és az egyházért végez.

Felesége szerint Kanye West drámai változáson ment át, amióta elkezdte egyházi szolgálatát, és ez a változás következő albumán is tükröződni fog.

Kardashian augusztus végén posztolt az Instagramon néhány videót férje egyházi szolgálatáról, valamint egy nyitott Biblia mellett heverő papírdarabról, rajta West új albumának címe (Jesus Is King), az album dalainak listája és a várható megjelenés dátuma, ami szeptember 27.

A „Water” című dalt West az egyházi szolgálata során vele dolgozó kórussal húsvétkor mutatta be a Coachella fesztiválon.

Kanye West az idén kezdte meg vasárnapi szolgálatát, amelynek során gospelt játszik, imádkozik és prédikál is.

atv.hu/Christian Post

Ajánlom

További külföldi híreink