Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-08-06 13:50:00

Szerelmi affér Lindsay Lohan és a Hasogdzsi megölésével vádolt szaúdi koronaherceg között?

Együtt repdesnek és ajándékokkal halmozza el Mohammed bin Szalmán az amerikai színésznőt a források szerint. A két fél egy Forma 1-es versenyen találkozott először.

Egyre közelebb kerül egymáshoz az utóbbi időben leginkább a botrányairól elhíresült amerikai színésznő, Lindsey Lohan és a szaúdi koronaherceget, Mohammed bin Szalmán, akit egyébiránt azzal vádolnak, hogy ő rendelte meg a 2018-ban brutálisan meggyilkolt újságíró, Dzsamál Hasogdzsi megölését.

A Page Six arról ír , hogy a koronaherceg állítólag ajándékokkal halmozza el a színésznőt, egyebek mellett hitelkártyát is adott neki, miközben a magánrepülőjével is körbevezette már. A források azt nyilatkozták a lapnak, hogy az érintettek egy évvel ezelőtt találkoztak egy Forma 1-es versenyen és azóta tart a barátságuk, noha Lohan egy képviselője ezt cáfolta, bár annyit elismert, hogy valóban tavaly találkoztak.

Igaz, a színésznőhöz közeli források azt is elismerték, hogy a felek között üzenetváltások is történtek. A források még annyit is megjegyeztek, hogy a két fél nem lenne túlságosan szokatlan pár, tekintve, hogy Lohan igen „keresett” a közel-keleti dinasztiák által - különös tekintettel arra, hogy sajtóhírek szerint Lohan áttért az iszlám hitre.

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink