Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-05-23 16:47:00

Sérülést szenvedett, meg kell operálni az új James Bond-film sztárját

Bokasérülése miatt meg kell operálni Daniel Craiget, aki az új James Bond-film forgatásán szenvedett balesetet. A producerek azonban megnyugtatták a rajongókat, hogy a sztár kényszerpihenője miatt a film bemutatása nem csúszik későbbre.

Sérülést szenvedett, meg kell operálni az új James Bond-film sztárját
Daniel Craig

Craig lába a jamaicai forgatáson sérült meg. A hivatalos James Bond Twitter-oldal szerint a színésznek csak egy kisebb műtéten kell átesnie.

"A produkciós munkák tovább folytatódnak, amíg Craig két hétig lábadozik a műtét után. A film bemutatásának dátuma nem változik, továbbra is 2020 áprilisában debütál" - tájékoztattak szerdán a producerek.

A továbbra is cím nélküli film a 25. James Bond-mozi lesz. Az 51 éves Craig pedig ötödször játssza el egymás után a 007-es brit titkos ügynököt.

A brit média a múlt héten számolt be arról, hogy a színész megcsúszott és megsérült a bokája egy akciójelenet felvétele közben.

A James Bond-filmsorozat utóbbi epizódjai világszerte nagy kasszasikert arattak: a Sam Mendes rendezésében készült és 2012-ben bemutatott Skyfallra több mint egymilliárd dollárért (294 milliárd forint) váltottak jegyet a nézők, a 2015-ös Spectre - A Fantom visszatér című epizódra pedig 880 millió dollárért (259 milliárd forint).

atv.hu/MTI

További külföldi híreink