Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-05-20 13:23:00

Segítsen! Elraboltak egy 2 és fél éves kisfiút - fotó

Körözést adott ki a rendőrség a 2 és fél éves Vrastislav miatt, akit a bajmóci állatkertbe vitt el két órára az édesapja, de utána már nem vitte vissza az őt nevelő édesanyjához - számolt be a tragikus hírről a bumm.sk.

A férfi ismeretlen helyre távozott egy MT 845DH rendszámú, ezüst színű Škode Octavia személygépkocsin. A gyermek anyjának azt írta, hogy Cseh- vagy Lengyelországba megy a gyermekkel - írja a lapa.

A privigyei (Prievidza/járási székhely) rendőrségre gyermekrablás gyanúja miatt érkezett büntetőjogi feljelentés az ügyben.

Vrastislav személyleírása: hozzávetőleg 100 cm magas, karcsú testalkatú, rövid világosszőke hajú, a szeme színe kék. Az egyik első fogából letört egy darab.

A kisfiú eltűnásekor kék rövidujjú inget, szürke nadrágot, a fején pedig barna napellenzős sapkát viselt. A lábán fehér adidas márkájú cipő volt. Egy kis batyu is volt vele, amelybe szürke sportruha (tepláková súprava) volt csomagolva.

Ha bárki olyan információval rendelkezik, amely elősegítheti az eltűnt személy megtalálását, tegyen bejelentést a legközelebbi rendőrőrsön, vagy az ingyenes 158-as rendőrségi telefonszámon, illetve a Privigyei Körzeti Rendőrparancsnokság állandó ügyeletének telefonvonalán – a  096127 3755-as számon, vagy a Privigyei Bűnügyi Rendőrségen – 0961273374, esetleg a rendőrség Facebook oldalán privát üzenetben.

További külföldi híreink