Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-04-23 10:17:00

Kegyetlen döntés: száműzi az udvar Harryt és Meghant?

Alig foglalta el Frogmore Cottage nevű birtokát Harry herceg és Meghan hercegné, úgy tűnik, hamarosan újabb költözés vár rájunk. A hírek szerint a kicsi születése után nem sokkal egy másik ország lesz az otthonuk.

Kegyetlen döntés: száműzi az udvar Harryt és Meghant?

Hatalmas népszerűségnek örvend az ifjú hercegi pár, Harry herceg és Meghan hercegné. Frissen létrehozott Instagram-oldaluk máris elérte az 5 millió követőt. A Daily Mail cikke szerint a palota attól tart, hogy Meghan hercegné akár Dianánál is népszerűbb lehet, ez pedig nem biztos, hogy sok jóra vezetne – írja a Life.hu.

Egy bennfentes szerint úgy vélik, hogy idővel a hercegi pár saját vállakozásokba kezdene, amit nem tudnak majd kontrollálni. Éppen ezért felröppent a pletyka arról, hogy a kicsi születése után nem sokkal két-három évre elköltöznének egy másik országba, ahol a mostanihoz hasonlóan jótékonysági munkát végeznének.

Felmerült Ausztrália és Kanada is, ám ezt a két országot kizárták. Ha ez valóban bekövetkezik, minden bizonnyal valamely afrikai ország lesz az, ahol új életet kezdenek hármasban.

atv.hu

További külföldi híreink