Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-03-24 15:47:00

"Nem haltak bele a molesztált gyerekek" - Bocsánatot kért Barbra Streisand

A legendás színésznő szombaton a Timesnak nyilatkozta, hogy a molesztált gyerekek végül is nem haltak bele a történtekbe, Michael Jacksonnak pedig megvoltak a saját szexuális vágyai - írja a 24.hu.

"Nem haltak bele a molesztált gyerekek" - Bocsánatot kért Barbra Streisand

Barbra Streisand tehát úgy védte meg Jacksont, hogy közben azt állította, elhiszi az Elhagyni Neverlandet című filmben elhangzott vádakat, és leginkább az énekes által molesztált fiúk szüleit hibáztatta. Sőt, azt is mondta, a két fiú (Wade Robson és James Safechuck) izgatottak voltak, hogy Jacksonnal lehettek.

El lehet képzelni, milyen reakciók érkeztek a nyilatkozatára válaszul, Streisand pedig egy nappal később visszavonulót fújt:


Mélységesen sajnálom, ha a Michael Jacksonra és az áldozataira vonatkozó, szerencsétlenül megválogatott szavaimmal fájdalmat vagy félreértéseket okoztam, mert a nyomtatásba kerülő szavak nem fejezik ki a valódi érzéseimet. Nem akarom semmibe venni a traumákat, amiket ezek a fiúk kénytelenek voltak átélni – mondta Streisand, aki azt is hozzátette, csodálja Wade-et és Jamest, amiért kiálltak az igazságukért.

Mint ismeretes, a 2009-ben elhunyt Michael Jackson hozzátartozói és ügyvédei tagadják a filmben elhangzott vádakat.

atv.hu/24.hu

Ajánlom

További külföldi híreink