Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-03-02 15:48:00

Idő előtt ért véget Donald Trump és Kim Dzsongun második találkozója

Idő előtt ért véget a vietnámi csúcs. Donald Trump és Kim Dzsongun második találkozójához sokan nagy reményeket fűztek, de nem csak a közös ebéd maradt el, a két vezető megállapodás és közös nyilatkozat nélkül állt fel a tárgyalóasztaltól.

Idő előtt ért véget Donald Trump és Kim Dzsongun második találkozója

Az amerikai elnök hiába tette meg a közel 13 000 kilóméteres utat, üres kézzel kellett hazatérnie. Kim Dzsongun az összes büntetőintézkedés feloldásáért kizárólag az egyik nukleáris komplexum lebontását ígérte. Trump viszont nem engedett, Észak-Korea teljes atommentesítését követeli.

Nyolc hónappal az első csúcstalálkozó után Észak-Korea felfüggesztette ugyan a ballisztikus rakétateszteket, hírszerzési információk szerint az atomfegyverzet-és a rakétaprogram fejlesztése a háttérben ugyanúgy folyik. Azt, hogy mit nyilatkozott Donald Trump a csúcs sikertelensége után és további pikáns részleteket megtudhat a vasárnap 16:55-kor kezdődő Newsroom című adásban.

atv.hu

Új műsorral, minden idők legnehezebb műveltségi vetélkedőjével jelentkezünk. 500 - Az ország géniusza március 4-étől csak az ATV-n!

Ajánlom

További külföldi híreink