Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-02-22 18:58:00

Óriási botrányba keveredett a Super Bowl-győztes Patriots tulajdonosa

Prostitúciós botrányba keveredett a New England Patriots tulajdonosa, Robert Kraft. A február elején Super Bowl-győzelmet szerző csapat tulajdonosa ellen letartóztatási parancsot adtak ki, ugyanakkor a rendőrség szerint még nem tartóztatták le.

Óriási botrányba keveredett a Super Bowl-győztes Patriots tulajdonosa
forrás: Reuters / Robert Kraft
Robert Kraftot azzal gyanúsítják, hogy szexuális szolgáltatásokért fizetett két alkalommal is Floridában. Az USA Today közlése szerint a nyomozás hónapok óta folyt a Jupiter városában található wellness központ ügyében, ahol szexuális szolgáltatásokat nyújtottak. A történtekről a lap szerint videófelvételek is készültek.

Will Snyder seriff közlése szerint a wellness központban éltek a szexuális szolgáltatásokat nyújtó nők, akik a helyet el sem hagyhatták. Sokan közülük Kínából származnak. A központ vezetőjét, az 58 éves Hua Zhangot már le is tartóztatták.

Egy helyi lap közlése szerint Kraft régóta él - szezonálisan - Palm Beachen.

Robert Kraft 1994-ben vásárolta meg a New England Patriots egyesületét 172 millió dollárért. A Forbes becslései szerint a csapat ma több mint 6,5 milliárd dollárt ér. Kraft eddigi tulajdonosi ideje alatt 10 Super Bowlt játszottak, melyből hatot meg is nyertek, legutóbb februárban a Los Angeles Rams ellen diadalmaskodtak.

atv.hu

További külföldi híreink