Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-01-22 09:40:00

Nem ismerte fel a Manchester United játékosait az idős bácsi, hatalmas meglepetés lett a vége

Paul Pogba és Nemanja Matic őrületes módon lepett meg egy idős házaspárt a szombati vonatútjuk során.

Nem ismerte fel a Manchester United játékosait az idős bácsi, hatalmas meglepetés lett a vége

A Manchester United játékosai éppen kártyáztak, amikor az idős házaspár – akiknek fogalmuk nem volt arról, hogy kikkel is állnak szemben - jelezte, hogy zavarja őket a hangoskodás. A két játékos azonnal bocsánatot kért és megkérdezték a házaspárt, hogy készíthetnek e velük egy fényképet.

A férfi természetesen odaadta a telefonját a világbajnok focistának, gondolván, hogy a kedves turisták fotózkodni akarnak velük.

Csakhogy itt jön a csavar, ugyanis a vonaton utazó idős hölgy és a férje a híres ausztrál FIFA kommentátor, Nate Patrick szülei voltak. A szülők elküldték a fotót a fiúknak, aki nem meglepő, hogy reagált a képre amikor meglátta, teljesen lesokkolódott:

"Egyik reggel sok üzenetre ébredtem, köztük a szüleimére. A vonaton, amin utaztak, mögöttük kártyázott nehány fiatal. Párszor hátrafordultak, hogy jelezzék, zavarja őket a hangoskodás. Ekkor a „két utas” odament a szüleimhez, hogy bocsánatot kérjenek és megkérdezték, készíthetnek e egy fotót. A szüleim mondták, hogy persze készítsen csak róluk egy közös képek (mármint a szüleimről). Mire Pogba óvatosan megjegyezte, hogy ő úgy gondolta, hogy az apám és ő legyenek egy fotón. Anyám kiakadt hogy kinek gondolja ez magát. De apám türelmesen megengedte. Szóval apa elküldte nekem a képet és megkérdezte: Nathan, tudod ki ez az ember? :)"

További külföldi híreink