Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2018-12-01 12:10:00

Angelina Jolie és Brad Pitt megegyezett gyermekeik felügyeleti jogáról

A válófélben lévő Angelina Jolie és Brad Pitt egyetértésre jutott gyermekeik felügyeleti jogáról - közölte pénteken Samantha Bley DeJean, a színésznő ügyvédje.

Angelina Jolie és Brad Pitt megegyezett gyermekeik felügyeleti jogáról

Az egyezség egy jogi szakértő által kidolgozott javaslatokra alapul - tette hozzá az ügyvéd részletek ismertetése nélkül. Pitt és Jolie, akik 2004 óta éltek együtt, 2014-ben össze is házasodtak, ám két éve bejelentették be, hogy kibékíthetetlen ellentétek miatt elválnak.

Hollywood egykori álompárjának három saját és három örökbe fogadott, 10 és 17 közötti gyermeke van. A gyerekek elsődleges felügyeleti jogát a válás elindításakor Jolie kapta meg, a végső megállapodást mostanra dolgozták ki.

A színésznő korábban elmondta, azért döntött a válás mellett, mert nem értett egyet azzal, ahogyan férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta ezen gyanú alól.

Megállapodásuk azt jelenti, hogy gyermekelhelyezés kérdésében nem lesz per. A válás további részleteiről azonban nincs megegyezés, mindkét fél korábban hangoztatta, hogy el akarják kerülni a peres megoldást.

atv.hu/MTI

Ajánlom

További külföldi híreink