Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2018-11-13 10:49:00

Megtörte a csendet Schumacher felesége

Michael Schumacher állapotáról szinte semmit nem lehet tudni, amióta súlyos balesete után családja visszavonult a nyilvánosság elől.

Michael Schumacher csaknem 5 éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta szinte semmit nem tudni állapotáról. Sascha Herchenbach német zeneszerző egy „Born To Fight” című himnuszt komponált az autóversenyző tiszteletére, és a dalt tartalmazó CD-t elküldte a családnak – írja a Blikk.

Elmondása szerint álmodni sem merte volna, hogy választ kap, ám egy Corinna Schumacher által kézzel írt levél érkezett hozzá, amelyben az exversenyző felesége azt írja:


„Szeretnék őszintén köszönetet mondani az üzenetedért és a kedves ajándékért, amely segít majd nekünk ezekben a nehéz időkben. Jó, hogy olyan sok kedves kívánságot és szép szavakat kapunk, amelyek nagy támogatást nyújtanak a családunknak. Mindannyian tudjuk, hogy Michael harcos, aki nem adja fel”

– írta Corinna Schumacher, aki 23 éve házasodott össze a legendával.

Herchenbach levelét a Bunte magazin közölte teljesen terjedelmében. Az nem ismert, hogy pontosan mikor íródhatott a levél, de az biztos, hogy a zeneszerző 2014 decemberében írta a dalt. E pár soron kívül mást nem lehet tudni a pilótáról, bár sokan úgy gondolják, a Genfi-tó közelében, Svájcban tartózkodik, ahol orvosszakértők kezelik.

atv.hu

További külföldi híreink