Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2018-10-07 11:35:00

Putyin gratulált a McGregort megverő, majd tömegverekedést rendező Habibnak

Habib Nurmagomedov történelmi meccsnek lett a győztese a Las Vegas-i MMA-gálán, ugyanis a negyedik menetben fojtással kopogásra kényszerítette az eddig veretlen Conor McGregort. Amiről azonban még sokat fognak beszélni, az nem maga a meccs, hanem az azt követő balhé.

Putyin gratulált a McGregort megverő, majd tömegverekedést rendező Habibnak

A küzdelem vége után Nurmagomedov átmászott a ketrec falán, és beugrott a nézők közé, ahol rátámadt McGregor csapatára, majd óriási tömegverekedés tört ki - írja a Nemzeti Sport. 

Az orosz a meccs utáni sajtótájékoztatón elmondta, sajnálja a történteket, de emiatt ne őt hibáztassák, hanem ír ellenfelét:

„Először is szeretnék elnézést kérni Las Vegastól, akik ismernek, tudják, nem ilyen vagyok, de én is emberből vagyok. McGregor szidta a vallásomat, az országomat, az apámat, nem értem, miért arról beszél mindenki, hogy én átugrottam a ketrecet, és miért nem erről, és hogy McGregor majdnem megölt két embert, mikor korábban a buszomra támadt!” – fogta a balhét ellenfelére Nurmagomedov.

„Apám arra tanított, hogy tiszteljem az ellenfeleimet, szóval szerintem nagyon el fog verni, ha hazamegyek. Vlagyimir Putyin viszont felhívott most, és azt mondta, nagyon büszke rám!” – mondta az orosz, aki egyetlen kérdésre sem válaszolt, a monológja után felállt, pózolt egy kicsit az övével, majd távozott a teremből.

Hogy pontosan milyen következményekkel jár majd a balhé, arra Dana White, a UFC első embere próbált választ találni: Annyit elmondhatok, hogy azt a felvételek megtekintése után azonnal közölték, visszatartják Nurmagomedov csekkjét, azaz ő egyelőre biztosan nem kap pénzt a meccsért, és könnyen lehet, sosem fizetik ki. Rengeteg dolog történt, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. Ezeknek lesz következménye. Gusztustalan volt ez az egész…” – mondta White.

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink