Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2018-06-18 14:22:00

Botrány a foci-vb-n: hazaküldi a horvát kapitány a csatárát

Délután várható a horvátok sajtótájékoztatója, de több portál is úgy tudja, össze kellett pakolnia a Nikola Kalinicnak.

Botrány a foci-vb-n: hazaküldi a horvát kapitány a csatárát

Nikola Kalinic számára véget ér a világbajnokság, mert Zlatko Dalic szövetségi kapitány haza fogja küldeni a játékost, aki nem akart beállni (sérülésre hivatkozva) Nigéria ellen – írja a Nemzeti Sport Online a 24sata.hr horvát portál információi alapján. A hírt hivatalosan még sehonnan sem erősítették meg.

A horvátok szombaton 2–0-ra legyőzték Nigériát. A szövetségi kapitány az utolsó öt percre akarta beküldeni a legutóbbi szezont az AC Milanban töltő Kalinicet, ám ő sérülésre hivatkozva nem állt be. Helyette Marko Pjaca váltotta Mario Mandzukicot a 86. percben.

A Jutarnji List úgy tudja, Nikola Kalinicnak már hétfő reggel össze kellett pakolnia, és el kellett hagynia a horvátok bázisát. A lap szerint a Liverpoolban játszott Brazília-Horvátországon is hasonló eset történt: sérülésre hivatkozva nem állt be a cserepadról a játékos. A portál felveti a kérdést, miszerint lehet inkább arról volt szó, hogy Kalinic nem szeretne csereszerepet vállalni.

Kalinic már vasárnap sem edzett, a horvát stáb hivatalosan azt közölte, hátsérülés miatt nem gyakorol társaival. Ugyanakkor a csapatorvos Boris Nemec azt mondta, nincs súlyos sérülés a csapaton belül, csak kisebb egészségügyi problémák.

atv.hu

További külföldi híreink