Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2018-05-24 19:33:00

Nyolc nő vádolta meg Morgan Freemant - reagált a színész

Nyolc nő vádolja a 80 éves színészt azzal, hogy zaklatta őket verbálisan, illetve nem kívánt érintésekkel is.

Nyolc nő vádolta meg Morgan Freemant - reagált a színész

A CNN közölt terjedelmes leleplező riportot a filmsztárról, melyben tizenhatan vallanak Freeman ellen: nyolcan áldozatként, nyolcan pedig tanúként.

Egy fiatal produkciós asszisztens, aki 2015-ben dolgozott együtt Freemannel a Vén rókák című vígjáték forgatásán, azt állítja a színész több hónapokon keresztül érintgette, illetve zaklatta verbálisan. Egy alkalommal állítólag Freemen többször is megpróbálta felhúzni a hölgy szoknyáját, illetve megkérdezte, visel-e fehérneműt alatta. Színésztársa, Alan Arkin állította le.

Egy másik nő, akivel 2012-ben dolgozott a Szemfényvesztők 2 forgatásán, szintén azt mondta, Freeman gyakran tett megjegyzéseket testükre. "Tudtuk, ha jön, nem húzhatunk fel olyan topot, ami sokat mutat a dekoltázsból, vagy bármit, amiben látszik a fenekünk, vagyis bármi testhezsimulót" - fogalmazott a hölgy.

A színész a következőket reagálta a vádakra:

"Mindenki, aki dolgozott már velem, tudja, nem olyan ember vagyok, aki szándékosan megsértene másokat vagy tudatosan kényelmetlen helyzetbe hozná őket. Elnézést kérek mindenkitől, aki kényelmetlenül vagy sértve érezte magát miattam - nem állt szándékomban".

atv.hu/Blikk

További külföldi híreink