Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2018-02-20 12:40:00

Hajléktalannak öltözött egy milliárdos, nem engedték be az étterembe – videó

Coby Persin úgy döntött, utána jár, mennyiben befolyásolja az embereket a külső megjelenés, vagyis igaz-e még az a teória: ne ítéld meg a könyvet a borítója alapján.

A 23 éves youtuber úgy döntött, hogy szakadt ruhába bújik, hogy úgy nézzen ki, mint egy igazi hajléktalan. Azt akarta megnézni, hogy a kiszemelt étteremben a pincérek vajon másképp bánnak-e vele, vagy megkapja ugyanazt a tiszteletet, mint azok a vendégek, akik szépen fel vannak öltözve.

Ám a floridai étteremben nem hogy nem akarták kiszolgálni, de be sem akarták engedni. Egy három perces videóban számolt be a történtekről. Az étterem bejáratánál álló host-tól kért egy asztalt két főre, neki és Ronaldo barátjának. A pincér azonban értésére adta, hogy nem fog tudni asztalt biztosítani, mert túl drága ez az étterem neki. Coby azonban nem adta fel, és újfent kérte a menüsort azt hangoztatva, hogy van pénze. Ám ezúttal sem járt sikerrel, sőt a pincér még határozottabban kijelentette, továbbra sem áll módjában kiszolgálni őt. Azt javasolta, menjen inkább a McDonald’s-ba, vagy más helyre.


Ekkor Cobyn felhívta Ronaldo barátját, aki néhány perc elteltével megjelent egy fehér Rolls Royce kabrióval. Kiszállt és a csomagtartóból kiemelt egy táskát. Cobyn elvette tőle, és a pincér szeme láttára felnyitotta: És amit abban látott, nem jutott szóhoz, mivel egy táska pénzről volt szó. Cobyn ekkor emlékeztette a pincért, hogy mondta, hogy van pénze. Majd kérdőre vonta, milyen alapon ítélkezik a külső alapján, „annyi pénzem van, hogy ezt az egész éttermet megvehetném, csakhogy kirúghassalak” – zárta rövidre mondandóját Cobyn, majd helyben hagyva a pincért, aki szóhoz se tudott jutni, Ronaldo barátjával egy másik étteremben ebédeltek meg.

atv.hu / DailyMail

További külföldi híreink