Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2018-02-13 19:58:00

Megrázó: 16 hónapos kislányát molesztálta egy anya, amiről felvételeket is készített

Negyed évszázadot kell a rácsok mögött eltöltenie annak a háromgyermekes asszonynak, aki saját 16 hónapos lányát molesztálta - és mindezt videóra is vette.

Megrázó: 16 hónapos kislányát molesztálta egy anya, amiről felvételeket is készített

Volt férje - kislányának apja - buktatta le az anyát, aki saját gyermekét molesztálta, és mindezt videóra is vette. Az oklahomai Tulsában élő Jerrica Lackey kölcsönadta exének a telefonját, amibe a férfi belenézett és elolvasta a nő és új párja közti üzenetváltást. Itt derült fény a perverz felvételekre, amiket Jerrica barátjának küldött. Mindez 2017 májusában történt. Az anyát azonnal letartóztatták.

A tárgyalások során kiderült:

az asszony azért zaklatta folyamatosan akkor 16 hónapos kislányát, mert párja - akivel két hónapja voltak együtt - kiakadt, ha nem kapott friss videókat a molesztált gyermekről.


Jerrica Lackey végül vádalku keretén belül bűnösnek vallotta magát lánya zaklatásában, cserébe azért, hogy gyermekpornográf felvételek birtoklásáért és terjesztéséért nem vádolják meg. A héten lezárult tárgyalás során 25 év börtönbüntetésre ítélték, szabadulása után pedig további tíz évig tartják majd felügyelet alatt - írja az Inquisitr-rehivatkozva a Bors.

Az nem tisztázott, hogy Lackey Floridában élő barátját, aki kikövetelte magának a perverz felvételeket, bíróság elé állítják-e vagy sem, és ha igen, mikor. A híradásokban ugyanis még a neve sem szerepel.

atv.hu

További külföldi híreink